Аз срещу религията

Post Reply
User avatar
Valso
Admin
Admin
Posts: 37
Joined: Mon 11 Jan 2021 17:18
Location: София
Contact:

Аз срещу религията

Post by Valso »

В тази тема ще поствам неща от всички социални мрежи, които имат реалния потенциал да бъдат изтрити, защото пиша неудобни за религиозния бизнес неща.

Image

Че какво ѝ е плашещото на тенденцията? Хората най-после започнаха да се освобождават от тиранията на въображаемия приятел и да мислят с главата си, вместо да позволяват някой друг да мисли вместо тях. Историите в свещената книга на глyпoститe са толкова абсурдни, че вече дори и малките деца не им вярват.
Крайно време беше човечеството да започне да изоставя тази архаична, сексистка и лицемерна бизнес система, чиято цел е контрол и манипулация на слабите умове и убиване на всеки неудобен. Когато човечеството най-после се отърси от тази глупост, ще имаме прогрес - не само като общество и единна човешка раса, но и технологично, защото лицемерната Църква е тази, която е спъвала технологичния прогрес на човечеството в продължение на над 1000 години. Ако не беше това недоразумение "религия", сега щяхме да сме колонизирали цялата Слънчева система. Само че Църквата много се страхува от познанието, защото познанието може да отвори очите на овцата и последната да спре да дава пари на гладните и алчни попове. Освен това се страхува, че ако Човекът вземе, че отиде в космоса, недвусмислено ще докаже, че в облаците не живеят брадати похотливи гълъби и целият бизнес модел ще рухне.
/home is where root is!
User avatar
Valso
Admin
Admin
Posts: 37
Joined: Mon 11 Jan 2021 17:18
Location: София
Contact:

Re: Аз срещу религията

Post by Valso »

И продължението. :D

Image

А въпросната извадка, която споменавам, е тази:

/home is where root is!
Post Reply

Return to “Български”